Strona: Studia Podyplomowe na Wydziale Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury Politechniki Rzeszowskiej

Technologia BIM w projektowaniu i realizacji inwestycji budowlanych

15 Lis

Aktualizacja rozkładu zajęć (v2a)

15-11-2024 r.
Aktualizacja rozkładu zajęć - "Technologia BIM w projektowaniu i realizacji inwestycji budowlanych" - semestr zimowy roku akademickiego 2024/2025.
19 Mar

Rozkład zajęć SP-BIM

19-03-2024 r.
Rozkład zajęć na pierwszy zjazd oraz terminy kolejnych zjazdów na studiach podyplomowych "Technologia BIM w projektowaniu i realizacji inwestycji budowlanych" w semestrze letnim roku akad. 2023/2024.
 
01 Lut

Rekrutacja na studia podyplomowe BIM

01-02-2024 r.
Rekrutacja na studia podyplomowe "Technologia BIM w projektowaniu i realizacji inwestycji budowlanych" rozpocznie się 5 lutego 2024 r.
08 Wrz

Rekrutacja 2023/2024

08-09-2023 r.
Rekrutacja na kolejną edycję studiów podyplomowych "Technologia BIM w projektowaniu i realizacji inwestycji budowlanych" w roku akad. 2023/2024...
 
09 Mar

Rozkład zajęć w semestrze letnim 2022/2023

09-03-2023 r.
Opublikowany został rozkład zajęć w semestrze letnim roku akad, 2022/2023
21 Lip

Rekrutacja na rok akad. 2022/2023

21-07-2022 r.
Dnia 18 sierpnia 2022 r. planowane jest uruchomienie rekrutacji na kolejną edycję studiów podyplomowych "Technologia BIM w projektowaniu i realizacji inwestycji budowlanych"...
 
08 Paź

Propozycja terminów zjazdów

08-10-2021 r.
Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią w dniu dzisiejszym opublikowany został roboczy rozkład zajęć na semestr zimowy w roku akademickim 2021/2022.
 
Archiwum wiadomości

bim_720_wb.png

Licznik odwiedzin: 2339Unikalne odsłony z okresu 2023.01.22 - 2025.01.22
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję